Leta i den här bloggen

söndag 24 augusti 2014

Komplett

Igår firades stugsista här runt omkring. Vi va i husvagnen/stugan mamma och pappa hade bjudit dit massa gäster så vi firade med god mat, trevligt sällskap och marschaller. Supermysigt! Tilma va helt slut på i benen efter att ha sprungit ute och lekt, klättrat och busat exakt hela dagen. Hon somnade strax efter sju med benmassage i massor.
Jag hämtade Linus vid 23, så imorse va det en glad dotter vi hade som mer än gärna myste och busade i vår säng länge. Familjen är åter komplett!
Vi åkte hem strax efter nio imorse, och rullade hem husvagnen också. Så nu är semestern över för i år. Nu få det bli dagsturer till Nabben istället. Skönt att få det bortgjort innan bebisen kommer.
Samma dag som Tilma är gömd drog vi hem vagnen för vårstädning, kanske lillis kommer då vi parkerar den för vinterförvaring då?!
Nu ligger vi alla och vilar, mina två älsklingar snarkar och sussar ikapp medan jag verkar ha en inneboende på träningspass just gör tillfället - är väldigt trött men har inte lyckats somna än - så typiskt..
Fotbollsmatch om en timme på Bränna, kanske åker vi dit och kikar. De va så längesen vi kunde åka på en dammatch nu, så de hade vart skoj. Och middag idag - undra om Pers vore ett alternativ? Okul att laga mat när man gett trolla med knäna då matsedeln och den organiserade handling upphörde förra helgen. Det styrs upp ikväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar