Leta i den här bloggen

fredag 5 september 2014

Helg

Oh my.. Vilken dag! Vi startade i lagomt tempo kl 6.50, och redan 8.30 satt vi i lastbilen med Linus uppe i Önskan. Vi följde med och flyttade en skogsmaskin idag, kul tyckte Tilma som uppskattade det massor. Det var spännande med stora maskiner som lät, men helt okej att hamna ute i skogen med ett hav fullt av lingon. Mellisen va räddad om man säger så..
Hem åkte vi sen, åt lunch och vilade. Jag skrev ju imorse om att hon ha en tand på gång igen. Fel! Hon ha TRE stycken på gång uppe samtidigt just nu, varav en hörntand som ena spetsen precis spruckit igenom på. Lite kinkig och tålamodet hos henne är väl inte direkt på tipp-topp och idag ha jag haft huvudvärk, varit extremt trött och känt av lite yrsel samt att bebisen rört sig väldigt lite, så mitt tålamod ha ju inte varit det vackraste heller nu på eftermiddagen. Tur Linus är hemma två dagar nu och jag ska vila/ta det lugnt så gott det går. Perfekt!
Nu ha bebisen fått fart igen, så det är inget konstigt, men man blir ju lite brydd när den tar långa vilopauser. Man är ju trots allt väldigt rädd om pyret! ♥
Trevlig helg alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar