Leta i den här bloggen

tisdag 13 augusti 2013

Tjugotre

Man nämner ju aldrig en dams ålder.. Men igår var det min tur att fylla 23, man är ju bara barnet ;) I söndags började firandet med familj och släkt, det blev mest köpt fika då mina tänkta bak-dagar ägnades på sjukhuset. Men det gick bra det med. Fick höra att det inte spelade någon roll ifall det var hembakt eller inte.. Men på något lustigt sätt så var det ändå snickerskakorna jag hunnit baka de godaste på fikabordet ;) Igår startade vi dagen med att lämna in bilen på reparation. Den ska få sig en ny lack, så nu går vi på billån - tur man har supersnälla föräldrar!! Mamma bjöd på födelsedagsfika, räkmacka på UH, mums!! På eftermiddagen kom det några besökare med, min fina vän Andrea kom med en superfin blomma. Alltid så mysigt att få umgås med henne :)
Tilma hann med att få vaccination under dagen, så det var en grinig och varm tjej vi fick ha under gårdagen och i natt. Tur alvedon finns och lite tålamod ;) aldrig kul att se dom så ledsna. Vi vägde och matte med. 5,3kilo och 58cm till det. Lilltjejen växer så det knakar!!
Vardagen har även börjat för oss igen. Nu är det slut på Linus semester och husvagnen ska endast användas en gång till i år, om en månad.. Så tvätt, städ och sånt pyssel har vi hållit på med under dagen, mellan allt bus såklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar