Leta i den här bloggen

måndag 6 januari 2014

Vardagsdax

Japp! Nu är festligheterna över för denna gång. Nästa långledigt vi har tillsammans är väll semestern.. Man borde få lägga in två veckors ledighet minst fyra gånger om året, så man verkligen hinner njuta av att vara alla hemma. Äh, skämt åsido. Vi har ju sjukat bort hela vår ledighet med dubbla förkylningar, så nu ska vi va piggelin ända tills nästa vinter. Åtminstone!!

Såhär sista lediga dagen drog vi och storhandlade. Frys, skafferi och kyl är nu fyllda med saker som man behöver ha hemma. Skönt! Vi svängde även förbi jula och naturkompaniet när vi lika var i farten. Linus hittade det han va ute efter på jula och Tilma fick höst-ruskkläder från naturkompaniets outlet. Halva priser gillar mamman!

Bara det bästa är gott nog, och jag tycker om att fynda på rea och ha rejäla kläder på både mig och Tilma, så hon fick ett set till förskolan när hon börjar där till hösten.
20.000 mmVp borde hålla henne torr och isbjörn kläder har fått flera Bäst i test, så att så fick det bli!

 Det blev inget Olga-pass idag, det blev en timmes promenad istället. Imorgon blir det första efter förkylningarna istället. Skönt att komma igång igen.

Gladaste promenadkompisen till tröttheten slog till.. Efter fem minuter ;)

Nu säger vi alla gonatt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar