Leta i den här bloggen

söndag 10 november 2013

Pappornas dag!

Idag är det ju farsdag, hurra till alla underbara pappor där ute! :)

Linus första, började med att ge han med en hel natts sömn, det är han värd! Och snart ska jag ta mig upp för att leta fram ett litet paket till honom.
Han är en fantastisk pappa, det finns ingen som kan skina upp mer än Tilma då han kommer hem efter en dag på jobbet. Hon blir så glad!! Pussar, kramar och en massa bus hittar hon på med honom, även om hon ibland är så trött att ögonen knappt håller sig uppe på henne.


Min pappa firar sin 24e farsdag och sin första morfarsdag. Min bästa pappa! Han som alltid finns där, som ställer upp i vått och torrt. Där inget någonsin är ett problem, så snäll och hjälpsam. Det är roligt att åka hem till mina föräldrar och syskon, jag längtar alltid dit. Världens bästa morfar och Tilmas favorit! Han utstrålar den tryggheten som jag känner till honom även till henne. Hon somnar lätt i morfars famn, hon behöver inte ha blöt blöja i onödan då hon är där, aldrig vara hungrig, aldrig vara ledsen, hon skiner upp när hon ser honom. Världens busigaste och snällaste morfar!


Vi älskar våra pappor och morfar, därför ska dom firas idag!! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar