Leta i den här bloggen

lördag 17 januari 2015

Tre månader vs 20 månader

Tilma har hunnit att bli 20 månader!! Stortjejen som bara spurtar vidare mot tvåårsdagen i maj. Den mest omtänksamma lilla varelse jag känner, som med glimten i ögat alltid har någonting på gång. Klättrar, springer, pratar och sjunger. Favoritsångerna är Lille katt, imse vimse spindel, små grodorna och blinka lilla stjärna. Myssysselsättningen görs med Pippi på tv, gärna när hon går i affärerna eller går på tivoli och med en mjukisPippi i famnen. Sin lillasyster sköter hin gärna om. De busar, myser, håller varandra i händerna osv. Tilma hämtar gärna Ellens tutte och filt när hon gråter, men lånar även gärna filten en stund också. Blöjbyten är hon gärna med på och hjälper till med både det ena och det andra.
Fin, fina tjejen!! ❤

Ellen har slagit till att bli tre månader. Liten bit stor kläderna i 50/56 är i stort sett bortplockade redan. Gör ljud och "pratar", bubblor med saliven, har hittat händerna och munnen, känner på sakerna som hänger i babygymmet, ligger mer stadigt på mage för varje dag som går. Hon är underbar! ❤

Nya saker händer varje dag, för dom båda två. Jag älskar att få vara hemma med dom och se deras fantastiska utveckling. Det är underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar