Leta i den här bloggen

måndag 3 november 2014

TrTr

Så har veckan sparkat igång igen och vi tre ska rodda dagarna i land igen. Det blir bra!
Helgen bjöd på ett lugnt tempo.
Fredagkvällen kom våra vänner och åt middag med oss. Så trevligt och skoj för T som fick leka med kompisar.
Lördag var äntligen äntligen dom i Nybyn hemma igen efter många dagar på vift, så vi var där hela dagen. Vi fick så himla bra hjälp med köttet som vi skulle packa. Guld värt!! Så nu slipper jag handla sånt på affären i första taget. Gött att finna!!
Söndag va vi bara hemma. Fick sovmorgon till 8 allihopa, bakade en kaka, fick besök av min faster med familj på eftermiddagen. Vi tog det bara lugnt.
Och sen va helgen slut. Det gick fort!

Imorgon kommer en efterlängtad leverans till oss. Jag har längtat efter denna i snart fem år!!! Och äntligen är den på väg. En frysbox! Jag fattar fortfarande inte hur vi har klarat oss och varför vi inte ha skaffat en tidigare!? Vi har bara en minifrys med tre fack. Nu ska här kunna bakas en långpannekaka och frysas in iallafall. Och självklart ska älgen också få husera där. Underbart!

Lillpyret äter och mår bra verkar det som. Tre veckor är hon redan. En helt perfekt tjej! Och på tal om stor tjej. T har det jobbigt med tänderna om nätterna. Men på dagarna är hon den god, mysiga, hjälpsamma, lite envisa, kan-själv-tjejen.

Nu vaknar båda! Godmorgon måndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar