Leta i den här bloggen

onsdag 19 november 2014

Julförberedelser

Med två småttingar och en karl som jobbar konstiga tider och långa dagar så gäller det att planera och utgå från att man måste klara en hel del själv om man ska få något gjort. Resten är en bonus!
Linus va hemma både igår och idag, men nu är nog febran borta och klockan fyra imorgonbitti (natt om ni frågar mig) rullar lastbilen från gården och vardagen är ett faktum igen.
Så idag efter bvc-besöket tog jag chansen att storstäda. Dammsugarn gick varm, dansade fram med skurkäppen, trasan drog bort dammet, sängarna renbäddades, två maskiner tvätt kördes, ren tvätt veks, kylskåp städades och rensades. Sist men inte minst byttes gardiner i två rum. Köket och Tilmas rum ha fått lite juligare gardiner.
Det är ju faktiskt bara 1.5 vecka kvar till advent. Jag älskar julen!!
Tilma badade medan jag satte upp gardinerna och när hon kom ut så sa hon, "Kojja, fiiii" och pekade på gardinerna. Kul att nån uppskattade förnyelsen!!
Det som inte är gjort nu tar vi efter helgen.

Bvc-besöket idag innehöll även läkarundersökning. Pigg och alert tjej utan anmärkning löd domen. Japp, det är vår Ellen det! 3980 gram och 54 cm lång var måtten, växer så det knakar!!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar