Leta i den här bloggen

lördag 18 juli 2015

Drygt kaos!

Vilka dagar..
I onsdags blev husvagnen såld medan jag och barnen tog en sväng på stan. Ja, vi hann precis köpa en present innan vi träffade på vänner i lekdelen på gallerian. Där blev vi kvar resten av tiden medan Linus fixade med försäljningen. Barnen lekte och härjade, dom hade det så roligt!
När Linus va klar mötte han upp och vi gick för att fika innan vi åkte hem. Tilma hann precis sätta sig i bilstolen innan hon slog igen sina vackra blå. Trött tjej!
Mamma bjöd på middag i stugan och senare mot kvällen åkte vi på bilcafe i Sidensjö. Strålande väder, fina bilar, mycket folk och gott fika!
Torsdag var vi hela dagen i stugan med mamma och lillasyster. Innan middagen kom vi oss hem, öppnade ytterdörren och möttes av en avloppsstank. Öppnade dörren in till oss och där var lukten än värre.
A V L O P P S V A T T E N  I  K Ö K E T.
Fy klåen! Med lite forskning visade det sig att det endast var köksvatten/avlopp. Men golvet är förstört, och det är avloppsdynga kvar under köksinredning och ett skåp är ordentligt vattenpåverkat.
Städade undan allt vatten och dynga som var ytligt och tur nog var planerna att äta på restaurangen så vi låste och gick dit. Åt, gick hem, packade och sen övernattade jag och barnen hos mamma och pappa.
Och det lär bli fler nätter på vift.
Golvet har svullit ordentligt och det är som sagt dynga kvar bakom/under köksinredningen. Det måste tas reda på!
Nu håller vi tummarna att skadan inte är så stor att den måste torkas flera veckor, utan att det endast är ytligt.
Med facit i hand kanske det hade varit enklare att ha den där husvagnen kvar ändå ;) skämt åsido!
Det här kommer att gå bra.
Idag ska vi njuta av varandra, inte städa mer än nödvändigt (höll på 4 timmar igår), bara tvättmaskinen få jobba idag. Kalasdag är det också, en tvååring ska firas med paket såklart!

Linus semester är också slut nu. Så i en månad kompar jag och brudarna på dagarna igen innan jag börjar jobba. Som jag ska njuta!

Ha en fin lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar