Leta i den här bloggen

tisdag 3 februari 2015

Lärarlegitimation och träflisa

Som Linus ha tjatat på mig. Nu är det klart och betart!
1500:- fattigare men förhoppningsvis ett jobb rikare när jag väl börjar igen. 6-12 månaders handläggningstid var det visst, så vi få se när dom har beslutat vad jag får undervisa i.
Kanske inte bli nå alls... Jodå, nog ska eleverna få dras med mig!!
Jag håller på att bli legitimerad lärare!

Barnen, framförallt Ellen har sovit som en prinsessa natten som var och under dagen. Jag har hunnit med en del saker som låg över mig.
Träna gjorde jag imorse innan barnen vaknade, utelek i 1.5 timme, fixa massor på datorn (föräldrapenning, registrera saker, räkningar osv), duschat medan barnen sov utan stress och skrik, röjt undan lite, gjorde middagen osv. Man hinner mycket när båda sover - samtidigt.

Eldade imorse och fick en sticka i handen. En liiiiiten rackare som känns STOR trots att den är urtagen. Illa! Vi få sova på saken och hoppas att det känns bättre imorgon.

Vi har börjat introducera gröt till lillklunsen här hemma. Nån tesked bara där hälften hamnar utanför. Hon tycker om det massvis! Och kanske att hon kan äta mer så småningom. Vissa dagar äter hon rejält varannan/var tredje timme. Dygnet runt. Det hinner liksom aldrig fyllas på. Så gröt blir bra att fylla ut med utöver amningen, som vi båda gillar massvis. Vet ni vad jag ska göra när grötportionen blir så pass stor att den mättar? Åka på gymmet en kväll i veckan. Själv!

På tal om kluns och äta hela tiden. Både Ellen och hennes syster växer så det knakar. Tilmas tröja hon hade på sig idag, vek vi upp muddarna på vid jul, nu är den alldeles lagom om man inte viker dom.
Hon skulle behöva lite nytt, fräscht och passande tröjor och byxor nu framöver. Det blir toppen!
Ellen hon swishade förbi bebiskläderna och använder lite 62, mest 62/68 och 68 nu. Dom kläderna Tilma hade då hon kunde sitta stadigt. Det kan inte Ellen på långa vägar än. Kul att dom ändå är lite olika.

Linus jobbade borta nu måndag-tisdag, nu är han hemma igen och det är dags att sova.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar